Veel Gestelde Vragen 

Klaar om het verschil te maken?

Heb je een prangende vraag? Kijk dan of wij het hier beneden al voor je hebben beantwoord.                    Mocht je vraag er niet tussen zitten? Neem dan contact met ons op.

R

Wat doen jullie nu eigenlijk?

Marketwinning is een Online Marketing Bureau. Wij helpen jou je social media op punt zetten door middel van marketingstrategieën, prachtige content en slimme algoritmes. Wij raken geënthousiasmeerd van organisaties die, net als wij, willen groeien. Aangedreven door jouw passie voor je product(en)/dienst(en) en onze online marketing, gaan we samen voor de beste online resultaten.

}

Wat zijn Google Search Advertenties? (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA) is het kopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten van de zoekmachine. Dit doe je doormiddel van het bieden in een veiling op bepaalde zoektermen(zoekwoorden, keywords) waarbij per klik wordt afgerekend

w

Wat is een Landingspagina?

Een landingspagina is een pagina op je website waarnaar verwezen wordt vanuit andere websites, advertenties of social media kanalen. Neem als voorbeeld een Ads campagne, als je de juiste landingspagina hieraan koppelt zorgt dit voor meer conversie.

T

Moet ik nou op Facebook of Instagram adverteren?

Instagram is een visueel ingesteld social media platform. Eigenlijk alles draait om afbeeldingen en video’s. Via Instagram kun jij je bedrijf en je zelf dus goed op de kaart zetten. Potentiële klanten kunnen jou via Instagram veel sneller herinneren en je zult langer in hun hoofd blijven hangen als ze zien wat voor moois je bedrijf te bieden heeft.

z

Hoe krijg ik inzage van lopende campagnes?

Wij leveren Real time rapportage dashboards met inzichten in prestaties van jouw advertentie campagnes zijn beschikbaar voor mobiel en desktop gebruik. 24/7 zichtbaar en geheel persoonlijk op maat gemaakt.

R

Jullie hebben maar 3 pakketten. Waarom?

Doordat wij graag in eenvoud werken en de wereld van online bureaus overschaduwd word met woeker prijzen. Hebben wij een simpele all-in pakketten. Hiermee kan aan de basis staan voordat je gelijk honderde euro’s verspilt zoals bij andere bureaus. 

R

Wat is Zoekmachine Optimalisatie? (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie richt je je website zo in dat je hoog scoort in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines. Het staat bekend onder vele begrippen, te veel om het overzicht in te bewaren. Wij houden het dan ook te allen tijde bij twee begrippen: (1) zoekmachine optimalisatie en (2) SEO (wat staat voor Search Engine Optimization).

Wat is die slimme software waar jullie het overhebben?

Jouw campagnes worden 24 uur per dag, 7 dagen per week, volledig automatisch geoptimaliseerd. Daarvoor hebben wij software in huis die gewoonweg niet betaalbaar is voor kleine bedrijven.

w

Wat betekend Retargeting?

Remarketing zorgt ervoor dat bezoekers die jouw website eerder hebben bezocht, opnieuw met je website in verband worden gebracht doormiddel van gerichte advertenties. Met vaak als doel om alsnog een verkoop te realiseren.onversie.

w

Wat zijn nu de kosten?

De pakketten zijn overzichtelijk verdeeld in 3 stuks. beginnende bij 250/pm – 

 

Betaalbare prijzen

Met Market WInning kan elke MKB’er het allerbeste marketing team in huis halen tegen een fractie van de normale kosten. Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met jouw marketing team!