Unieke All-in pakketten

Prijzen

Kies het plan dat het beste bij uw bedrijfsmodel past.

Met Market Winning kan iedereen het allerbeste marketing team in huis halen tegen een fractie van de normale kosten. All-in prijzen en geen addertjes onder het gras. 

Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met jouw eigen marketing team!

De Meest Gestelde vragen.

Vragen? Over ons of over onze werkwijze? Niet helemaal wetende wat alle afkortingen nou betekenen? Hier de meest gestelde vragen met een heldere uitleg.

 

Wat doen jullie nu eigenlijk?

Marketwinning is een online marketing bureau en helpt je om het internet strategisch in te zetten om meer omzet te halen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van internet

Waarom werken jullie met pakketten?

Door de wildgroei aan online marketing bureaus en hun uurtje factuurtje mentaliteit, slaan wij een andere weg in. Wij zijn er namelijk op uit dat het gewoonweg simpeler kan. Daarom volledige transparantie in het doen en laten en vandaar onze all-in pakketten. 

Hoe werken jullie pakketten?

Elk pakket heeft zijn eigen maandelijks budget. Te beginnen bij de Start-up als tot de Enterprises, voor ervaren bedrijven die gewoonweg klaar zijn met dure bureaus. Na onze onboarding beginnen we met het budget te verdelen over welke social media kanalen van toepassing zijn. Na bepaalde looptijd gaat het algoritme kijken welk media kanaal het beste rendeert en verschuift het budget automatisch meer die kan op. 

Moet ik adverteren op Instagram?

Instagram is een visueel ingesteld social media platform. Eigenlijk alles draait om afbeeldingen en video’s. Via Instagram kun jij je bedrijf en je zelf dus goed op de kaart zetten. Potentiële klanten kunnen jou via Instagram veel sneller herinneren en je zult langer in hun hoofd blijven hangen als ze zien wat voor moois je bedrijf te bieden heeft.

a.

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is, net als bijvoorbeeld Google-afbeeldingen, een tabblad binnen de zoekresultaten. Wanneer je op een bepaald product zoekt, toont Google Shopping de prijzen van dat product en waar je het kan kopen. Omdat er meerdere producten worden getoond is het een goede manier om prijzen te vergelijken. Voor webshops is het dan ook een uiterst effectief middel voor online adverteren, immers je kunt je producten direct laten vertonen.

a.

Wat is Retargeting?

Retargeting zorgt ervoor dat bezoekers die jouw website eerder hebben bezocht, opnieuw met je website in verband worden gebracht door middel van gerichte advertenties. Met vaak als doel om alsnog een verkoop te realiseren.

Waarom zou ik met jullie gaan samenwerken?

Het beeld dat je een expert kunt worden in alle facetten van marketing is niet realistisch. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je hiervoor tijd te kort komt. Je kunt je budget maar één keer uitgeven, daarom hebben wij experts in dienst om deze investering zo slim mogelijk te doen. 

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een pagina op je website waarnaar verwezen wordt vanuit andere websites, advertenties of social media kanalen. Neem als voorbeeld een Ads campagne, als je de juiste landingspagina hieraan koppelt zorgt dit voor meer conversie

 

Wat is Search Engine Optimization?(SEO)

Met zoekmachine optimalisatie richt je je website zo in dat je hoog scoort in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van de zoekmachines.

.

Hoe kunnen jullie mij helpen met SEO?

Met SEO werkzaamheden zorg je ervoor dat de posities van een website worden verbeterd in zoekmachines, dit doe je door middel van het schrijven van goede content, linkbuilding en daarnaast zorg je ervoor dat de website technisch goed in elkaar zit.

trud exe.

Wat is Search Engine Advertising? (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA) is het kopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten van de zoekmachine. Dit doe je doormiddel van het bieden in een veiling op bepaalde zoektermen(zoekwoorden, keywords) waarbij per klik wordt afgerekend.

Hoe werkt jullie Automatische advertentie creatie?

Met speciale software maken onze experts honderden advertenties aan, op zoek naar de best presterende combinatie voor jouw bedrijf.

Is Google nu zo belangrijk?

Met Google heb je een dekkingsgraad van 90% van alle zoekopdrachten in Nederland. Hiermee zorgen wij gegarandeerd voor de beste leads. En haal klanten binnen die nu op zoek zijn naar jouw producten en diensten.

Nog steeds vragen? Wij staan voor je klaar!

Ready To Get Started?